Butlletí informatiu

Butlletí informatiu

Butlletí Informatiu DGIA


La Direcció General d'Infància i Adolescència, en el seu afany per donar difusió a les tasques i activitats que es duen a terme amb els xiquets, xiquetes i adolescents, ha creat un Butlletí Informatiu.
 
L'edició d'aquest Butlletí tindrà caràcter trimestral, sent el primer número aquell corresponent a les accions realitzades durant el primer trimestre de 2020.
 
Es pot consultar el Butlletí número 11 (3r trimestre de 2022) pressionant sobre la imatge de l'esquerra. La resta de Butlletins publicats venen referenciats en la taula inferior.
 
De la mateixa manera, el Servei de Promoció dels Drets de la Infància i Adolescència, ha creat un altre Butlletí el propòsit del qual és donar a conéixer la tasques el propòsit de les quals és la promoció dels drets dels xiquets, xiquetes i adolescents. Es pot consultar el contingut d'aquest altre Butlletí en la secció Promoció Drets d'Infància i Adolescència.
 
 
 
 
Amb motiu de la situació sanitària provocada per la COVID-19, la Direcció General d'Infància i Adolescència va editar un número especial del Butlletí Informatiu on es recopilen totes les actuacions realitzades durant l'estat d'alarma. Inclou, entre d'altres, un recull de la normativa publicada en aquest període i algunes de les activitats que han dut a terme els xiquets, xiquetes i adolescents de les llars i residències.
 
Es pot descarregar aquest exemplar del Butlletí punxant sobre la imatge de la dreta.
 
 

 

 

 

Dades estadístiques

Per a consultar dades estadístiques sobre la infància, pot consultar l'observatori de la infància depenent del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 punxant sobre la imatge del marge esquerra.

De la mateixa manera, la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives disposa d'un apartat a la pàgina web amb dades estadístiques sobre infàncis i adolescència disponibles punxant sobre la imatge de la dreta.