Visualització de contingut web

COVID-19 - introducció

INFORMACIÓ I NORMATIVA PUBLICADA PER LA VICEPRESIDÈNCIA I CONSELLERIA D'IGUALTAT I POLÍTIQUES INCLUSIVES

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha activat durant la desescalada els següents serveis interromputs amb motiu de l'estat d'alarma, sempre garantint el compliment de les mesures de salut i seguretat establides des de la Conselleria de Sanitat Pública i Salut Universal:

 • Reobertura dels centres especialitzats d'atenció a persones majors (CEAM) per als serveis de parafina, podologia, fisioteràpia, teràpies rehabilitadores i perruqueria. També es podran realitzar tallers d'envelliment actiu amb grups de no més de 10 persones.
 • Reobertura dels centres d'atenció diürna i ambulatòria:
  • La xarxa de Centres Dona 24 hores recupera al cent per cent l'atenció presencial a més de continuar atenent a través del número 900 580 888.
  • Les oficines Orienta d'atenció a les persones del col·lectiu LGTBI reprenen íntegrament l'activitat presencial, i continuen contestant consultes en el 900 10 10 15 o en els correus orienta_cs@cv.gva.es, orienta_vlc@cv.gva.es, orienta_alc@cv.gva.es.
  • Els centres de dia de persones majors han reobert amb un aforament del 50 per cent
  • Els centres diürns per a persones amb diversitat funcional i els centres d'atenció primerenca han représ l'activitat garantint les mesures de seguretat i distanciament social.
 • Els centres d'atenció residencial han restablit els ingressos amb PCR negativa així com les visites, sempre amb cita prèvia i fins a un 20 per cent de les persones residents.

 

FORMULARI PER A RECOLLIDA DE DADES DE CENTRES RESIDENCIALS

 

NORMATIVA PUBLICADA PER LA VICEPRESIDÈNCIA I CONSELLERIA D'IGUALTAT I POLÍTIQUES INCLUSIVES AMB MOTIU DEL COVID-19