T'interessa

Estratègia d'EpD

Estratègia d'EpD

La direcció general de Cooperació i Solidaritat ha sol·licitat a INGENIO (CSIC-UPV) la realització de l'Estratègia d'Educació per al Desenvolupament en l'Àmbit Formal de la Comunitat Valenciana 2016.


L'Estratègia pretén contribuir a la realització d'una política pública en matèria d'Educació per al Desenvolupament (EPD) en l'àmbit educatiu formal que impulse pràctiques inclusives i transformadores, connecte la EPD amb altres prioritats de la cooperació valenciana i analitze les pràctiques actuals de EPD amb la finalitat de generar coneixements i aprenentatge rellevants.


Per açò, per a l'elaboració de l'Estratègia s'han ideat diversos espais (bústia en pàgina web, document de reflexió, tallers de diagnòstic i de propostes a Castelló de la Plana, València i Alacant) en els quals, al costat d'altres agents relacionats amb la EPD, es puguen plantejar i debatre idees i accions en relació amb la EPD en l'àmbit formal.

 

Amb la finalitat de que aquesta estratègia compte amb el major nombre de veus possibles, la direcció general de Cooperació i Solidaritat fa una crida a tots els agents implicats en el treball i/o accions d'Educació per al Desenvolupament en centres educatius de la Comunitat Valenciana perquè contribuïsquen amb les seues experiències, idees i reflexions a esta estratègia.


Per açò, us facilitem l'adreça web de l'Equip planificador de l'Estratègia de EPD Formal de la Comunitat Valenciana.


Para qualsevol aclariment no dubteu a contactar amb les persones responsables de l'elaboració de l'Estratègia a través del correu electrònic: estrategiaed.cv@gmail.com