T'interessa

Objectius de desenvolupament sostenible

Objectius de desenvolupament sostenible

 

En l'any 2015, 193 països es varen comprometre amb 17 Objectius Mundials per a aconseguir 3 coses extraordinàries en els próxims 15 anys: eradicar la pobresa extrema, combatre la desigualtat i la injustìcia i assolir el canvi climàtic. En tots els països. Per a totes les persones.

 

 

LocalizingTheSDGs.org publica "La Comunitat Valenciana i la implementació dels ODS a nivell local: Una Comunitat compromesa amb la Cooperació i l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible"

La plataforma virtual www.LocalizingTheSDGs.org ofereix un conjunt seleccionat d'eines i recursos concrets per a ajudar-li a dissenyar i implementar polítiques de desenvolupament en coherència amb els objectius del desenvolupament sostenible.

En ella s'ha publicat el document  "La Comunitat Valenciana i la implementació dels ODS a nivell local: Una Comunitat compromesa amb la Cooperació i l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible", publicació que analitza els passos clau en el procés de localització dels ODS, així com les dificultats oposades, les solucions aplicades i les lliçons apreses per la Comunitat.

 

DESCARREGA'T LES FITXES DE CADA OBJECTIU

 

Video - Objetivos de desarrollo sostenible

Objectius de desenvolupament sostenible


 

L'any 2015 constituïx una oportunitat històrica i sense precedents per a unir als països i les persones de tot el món per a decidir i emprendre noves vies cap al futur, i per a millorar la vida de les persones en tot el món. Estes decisions determinaran el curs de les mesures destinades a eradicar la pobresa, promoure la prosperitat i el benestar per a tots, protegir el medi ambient i fer front al canvi climàtic a nivell mundial.

En 2015, els països tenen l'oportunitat d'adoptar una nova agenda de desenrotllament sostenible i aconseguir arribar a un acord mundial sobre el canvi climàtic. S'espera que les mesures adoptades durant 2015 donen lloc a nous objectius de desenrotllament sostenible basats en els huit Objectius de Desenrotllament del Mil·lenni (ODM).

L'Organització de les Nacions Unides col·labora amb els governs, la societat civil i altres associats per a aprofitar l'impuls generat pels ODM i continuar amb un ambiciós programa de desenrotllament per a després de 2015. En este lloc web trobarà més informació sobre les iniciatives que duen a terme les Nacions Unides i els seus associats per a construir un món millor.

                                                                                                                                                                    Font:un.org/sustainabledevelopment/es/

 

 

 

 

 

 

 

 

ESTRATÈGIA ODS DE LA GENERALITAT VALENCIANA