T'interessa

Agenda

Nueva Ley de Cooperación y Desarrollo Sostenible

La Direcció General de Cooperació i Solidaritat exerceix les competències relatives a cooperació i solidaritat ciutadana, educació per al desenvolupament i sensibilització social, codesenvolupament, estudis i investigació per al desenvolupament, i voluntariat social i participació en aquest àmbit. Té com a finalitat propiciar el desenvolupament humà sostenible i endogen dels països i poblacions empobrits i facilitar el seu progrés social i econòmic, la sostenibilitat mediambiental i la promoció i defensa dels drets humans.

Novetats

Ves enrere La Generalitat presenta el llibre ‘Cooperació Valenciana: 30 anys transformant el món’

La Generalitat presenta el llibre ‘Cooperació Valenciana: 30 anys transformant el món’

 

 

La Generalitat presenta el llibre ‘Cooperació Valenciana: 30 anys transformant el món', elaborat des de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, coincidint amb el 30 aniversari de les polítiques de cooperació que desenvolupa la Comunitat Valenciana en el món. Es tracta d'un llibre commemoratiu que conta la història de la cooperació valenciana a través dels seus protagonistes i dels projectes cofinançats per la Generalitat Valenciana als països estructuralment empobrits.

 

El President de la Generalitat, Ximo Puig, serà l'encarregat de presentar el llibre divendres que ve 17 de gener en el Palau de la Generalitat, publicació que recull el treball que, des de l'administració valenciana, s'ha realitzat en els últims 30 anys. En l'acte també intervindrà la consellera de Cooperació, Rosa Pérez Garijo, i la directora general de Cooperació Internacional al Desenvolupament, Xelo Angulo. Així mateix, es comptarà amb la presència de la secretària autonòmica de Cooperació, Belén Cardona i d'alguns dels protagonistes de les últimes tres dècades.

 

Igualment, amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania valenciana sobre la importància de la cooperació i la solidaritat amb les poblacions més vulnerables, s'exhibirà una exposició fotogràfica amb imatges, extretes del llibre, de diferents projectes de cooperació internacional al desenvolupament i d'ajuda humanitària finançats per la Generalitat Valenciana al llarg d'aquests anys.

twitter