Conveni amb l'IVAC

Conveni amb l'IVAC

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de la Direcció General de l'Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, té subscrit un conveni de col·laboració amb l'Institut Valencià de l'Audiovisual i la Cinematografia Ricardo Muñoz Suay (IVAC), perquè les associacions de dones de la Comunitat Valenciana puguen accedir a la seua videoteca, dotada d'un fons de més de 18.000 títols en format domèstic.

Amb aquest conveni es vol acostar la cultura cinematogràfica a les dones valencianes facilitant-los l'accés a una gran varietat de pel·lícules, valencianes, espanyoles i estrangeres de totes les èpoques, moltes de les quals tenen un alt valor històric i cultural i són de difícil localització.

En el marc d'aquest conveni, les associacions de dones inscrites en el Registre de Titulars d'Activitats, Serveis i Centres d'Acció Social de la Comunitat Valenciana són les beneficiàries i les que poden disposar dels fons videogràfics de l'IVAC, ajustant-se a les seues normes de funcionament.

La videoteca de l'IVAC, inaugurada al maig de 2008, està situada al carrer Doctor García Bustrenga número 3, entre l'avinguda Primat Reig i el carrer Guàrdia Civil.

En els enllaços indicats al final d'aquesta pàgina està disponible la informació sobre les activitats més recents programades per l'IVAC i l'accés a la seua pàgina web.

VIDEOTECA IVAC
C/ Doctor García Bustrenga 3
46020 - Valencia
Telf. 963 890 362
Correu electrònic: ivac_documentacion@gva.es