Campanya promoció drets infància

Vídeo 2

Vídeo 3

Novetats

Ves enrere SESSIONS INFORMATIVES. ACOLLIMENT FAMILIAR I ADOPCIÓ

SESSIONS INFORMATIVES. ACOLLIMENT FAMILIAR I ADOPCIÓ

Es reprenen novament les sessions informatives després del període de suspensió a causa de la situació de confinament establit per l'estat d'alarma. No obstant això, per a poder garantir les mesures de seguretat establides per les autoritats sanitàries, les persones interessades a assistir a aquestes, hauran de sol·licitar-ho al telèfon de cita prèvia que apareix en els enllaços.

Comunicar-los que hauran d'anar proveïts de la corresponent mascareta sanitària.

Si a causa de l'aforament permés a la sala on s'imparteix la sessió, no fora possible la seua assistència en el dia assenyalat, quedaria en llista d'espera per a la següent sessió informativa.

En els següents enllaços es recull la informació i les dates establides per a aquest segon semestre de l'any.

Acolliment familiar. Sessions informatives.

Listado documentos

Adopció. Sessions informatives.

Listado documentos

Llistats d'assignació i tramitació

En este apartat publiquem els llistats actualitzats per mitjà dels que s'ordena l'assignació de famílies en les propostes d'adopció nacional amb consentiment dels progenitors i la remissió de...

Informació important per a sol·licitants d'adopció

En este apartat figuraran les novetats rellevants per a la tramitació de sol·licituds d'adopció. NOVETAT: Instrucció 9-16 Diferencia d'edadt entre adoptant i adoptat

Telèfon d'Atenció a la Infància

La Línia d'Ajuda a la Infància, de la Comunitat Valenciana, número 116111, és un telèfon gratuït per al públic, que funciona ininterrompudament les 24 hores al dia tot l'any.