Campanya promoció drets infància

Vídeo 2

Vídeo 3

Novetats

Ves enrere Guia Participació infantil i adolescent en contextos de protecció infantil

Guia Participació infantil i adolescent en contextos de protecció infantil

El 28 de setembre es realitzà l'acte de presentació de la Guia Protegint la infància per a impulsar els seus drets: participació infantil i adolescent en contextos de protecció infantil. Propostes.

Aquest manual s'inicia arran de l'interés detectats per la Direcció General d'Infància i Adolescència de la Generalitat Valenciana, SOMLLAR i UNICEF Comité Comunitat Valenciana en dos tallers que, sobre participació infantil dirigits a professionals del sistema de protecció valencià, es van celebrar al febrer de 2020. L'interés manifestat per formar-se en aquest dret de la infància per part de molts i moltes professionals va fer que les tres entitats conjuminaren els seus coneixements per a crear un document escrit, senzill i pràctic que servira com a introducció i una primera aproximació a un procés que ha de ser construït col·lectivament i en xarxa.

 

La guia pot consultar-se i descarregar-se en aquest apartat web

Llistats d'assignació i tramitació

En este apartat publiquem els llistats actualitzats per mitjà dels que s'ordena l'assignació de famílies en les propostes d'adopció nacional amb consentiment dels progenitors i la remissió de...

Informació important per a sol·licitants d'adopció

En este apartat figuraran les novetats rellevants per a la tramitació de sol·licituds d'adopció. NOVETAT: Instrucció 9-16 Diferencia d'edadt entre adoptant i adoptat

Telèfon d'Atenció a la Infància

La Línia d'Ajuda a la Infància, de la Comunitat Valenciana, número 116111, és un telèfon gratuït per al públic, que funciona ininterrompudament les 24 hores al dia tot l'any.