Targeta del Major

Targeta del Major

Targeta del Major


Definició

La Targeta del Major es posa en marxa a fi d'oferir a les persones majors que la sol·liciten, una sèrie d'avantatges i descomptes continguts en el Catàleg de Serveis i Prestacions.

 

Objectiu

L'objectiu és facilitar a les persones majors titulars d'esta targeta l'accés a determinats avantatges o descomptes en compres o servicis. Estos avantatges i descomptes es divulgaren mitjançant del Catàleg que es facilitarà als usuaris de la Targeta i que està a disposició de les persones usuàreis en aquest apartat web.

 

Requisits

  • Tindre 65 anys complits.
  • Acreditar la condició de pensionista si l'edat de la persona sol·licitant està entre 60 i 65 anys.
  • Residir en algun dels municipis que conformen la Comunitat Valenciana.
  • Presentar la sol·licitud.

 

Serveis

Tots aquells que consten en el Catàleg de Serveis i Prestacions: productes, ajudes tècniques, servicis per a cuidar la seua salut, entre altres.

Així mateix, la Targeta del Major arreplega tots els beneficis i avantatges culturals que s'incloïen en la Targeta Cultural de la Tercera Edat i que es detallen en el Catàleg de Serveis i Prestacions, en virtut de la Resolució de 21 de juny de 2016 de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

 

Termini de sol·licitud

Termini obert durant tot l'any. 

 

DOCUMENTS

 

 

Entitat Col·laboradora en el programa Targeta de Major

Definició

Aquelles entitats públiques o privades que desitgen oferir descomptes o avantatges als titulars de la Targeta del Major de la Comunitat Valenciana i que estan inscrites en el Catàleg de Serveis i Prestacions vinculat a aquesta Targeta.

 

Requisits

  • Que l'activitat o serveis que oferisquen aquestes entitats estiguen dirigits o tinguen relació amb el col·lectiu de persones majors.
  • Que les entitats oferisquen avantatges o descomptes als titulars de la Targeta del Major.
  • Presentar la sol·licitud.

 

DOCUMENTS: