Targeta del Major

Targeta del Major

Targeta del Major


Definició

La Targeta del Major es posa en marxa a fi d'oferir a les persones majors que la sol·liciten, una sèrie d'avantatges i descomptes continguts en el Catàleg de Serveis i Prestacions.

 

Objectiu

L'objectiu és facilitar a les persones majors titulars d'esta targeta l'accés a determinats avantatges o descomptes en compres o servicis. Estos avantatges i descomptes es divulgaren mitjançant del Catàleg que està a disposició de les persones usuàreis en aquest apartat web.

 

Requisits

  • Tindre 65 anys complits.
  • Acreditar la condició de pensionista si l'edat de la persona sol·licitant està entre 60 i 65 anys.
  • Residir en algun dels municipis que conformen la Comunitat Valenciana.
  • Presentar la sol·licitud.

 

Serveis

Tots aquells que consten en el Catàleg de Serveis i Prestacions: productes, ajudes tècniques, servicis per a cuidar la seua salut, entre altres.

Així mateix, la Targeta del Major arreplega tots els beneficis i avantatges culturals que s'incloïen en la Targeta Cultural de la Tercera Edat i que es detallen en el Catàleg de Serveis i Prestacions, en virtut de la Resolució de 21 de juny de 2016 de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

 

Termini de sol·licitud

Termini obert durant tot l'any. 

 

ENLLAÇ RELACIONAT

Tràmit Sol·licitud de la Targeta del Major de la Comunitat

 

DOCUMENTS

 

 

Entitat Col·laboradora en el programa Targeta de Major

Definició

Aquelles entitats públiques o privades que desitgen oferir descomptes o avantatges als titulars de la Targeta del Major de la Comunitat Valenciana i que estan inscrites en el Catàleg de Serveis i Prestacions vinculat a aquesta Targeta.

 

Requisits

  • Que l'activitat o serveis que oferisquen aquestes entitats estiguen dirigits o tinguen relació amb el col·lectiu de persones majors.
  • Que les entitats oferisquen avantatges o descomptes als titulars de la Targeta del Major.
  • Presentar la sol·licitud.

 

ENLLAÇ RELACIONAT

Tràmit Sol·licitud de participació com a Entitat Col·laboradora en el programa Targeta de Major

 

DOCUMENTS: