Contacte

Contacte

SERVEI D'ATENCIÓ TELEFÒNIC 012

El 012 té com a objectiu centralitzar el subministrament d'informació administrativa de la Generalitat en un sol número de telèfon. El principal objectiu és que el ciutadà obtinga una informació completa, fiable i actualitzada, amb una confidencialitat absoluta sobre les consultes que es fan i també de les respostes que s'ofereixen.

Per a consultes  telefòniques des de fora de la Comunitat Valenciana o per als ciutadans que disposen d'un servei de tarifa plana per a trucades telefòniques nacionals a telèfons fixos, el telèfon d'informació administrativa de la Generalitat és el   963 866 000 (des de l'estranger +34 963 866 000)

L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 08.00 a 19.00 hores, i a l'agost de 08.00 a 16.00 hores, excepte els dies festius d'àmbit nacional, festius de la Comunitat Valenciana, i els dies 24 i 31 de desembre.


INFORMACIÓ PROCEDIMENT RESPONSABILITAT PATRIMONIAL

En el procediment de Responsabilitat Patrimonial en matèria de dependència deurà contactar amb la Sotssecretaria de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives (personalcipirp@gva.es)