Detall Notícia

L'IVAJ presenta una campanya per a promocionar l'exposició #NoEmToquesElWhatsapp amb motiu de la celebració del 25N

25/11/2021
L"IVAJ presenta una campanya per a promocionar l"exposició #NoEmToquesElWhatsapp amb motiu de la celebració del 25N

- Se han instalado unas estructuras de madera que recrean un teléfono móvil con el cartel anunciador de la exposición
- #NoEmToquesElWhatsapp expone obras de jóvenes que contribuyen a sensibilizar sobre el problema de la violencia contra las mujeresL'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, ha posat en marxa una campanya per a promocionar l'exposició #NoEmToquesElWhatsapp a fi de sensibilitzar el conjunt de la societat, especialment les persones joves, sobre la violència de gènere.

Amb aquest objectiu, s'han instal·lat, fins al pròxim dia 29 de novembre, unes estructures de fusta que recreen un telèfon mòbil amb el cartell anunciador de l'exposició. A més, per a reforçar el missatge de la campanya, el telèfon simula estar trencat després d'un impacte, per a connectar amb la idea de destrucció que suposa la violència de gènere.

Per a assegurar la visibilitat de la campanya, aquests telèfons s'han instal·lat en la Residència Juvenil La Florida, d'Alacant, i en vies especialment concorregudes, com ara al centre de la ciutat de Castelló de la Plana, concretament a la plaça de la Pescateria, i al carrer Hospital de València.

Des de 2015 l'IVAJ convoca anualment #NoEmToquesElWhatsapp per a conéixer les propostes de les persones joves que contribuïsquen a sensibilitzar, a través de l'art, el conjunt de la societat valenciana sobre el problema de la violència contra les dones.

Les obres seleccionades passen a formar part d'una exposició itinerant que recorre tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Enguany, l'IVAJ ha fet una convocatòria per a recopilar treballs que han realitzat centres educatius, associacions juvenils, centres juvenils i grups de joves, que formaran part de l'exposició que es posarà en marxa en 2022.

En total, hi han participat 72 joves entre 12 i 20 anys amb treballs en les modalitats de fotografia, vídeo, microrelat i arts plàstiques.

#NoEmToquesElWhatsapp forma part del programa 'M'importa', amb el qual l'IVAJ posa a la disposició dels i les professionals de Joventut un conjunt de recursos per a treballar l'educació en valors des de l'educació no formal.

Arxius relacionats