Detall Notícia

L'IVAJ difon la campanya 'Bons Albergs REAJ', que ofereix 800 bons per al seu consum en albergs de la xarxa

14/10/2021
L"IVAJ difon la campanya "Bons Albergs REAJ", que ofereix 800 bons per al seu consum en albergs de la xarxa

- Bons individuals i per a grups de joves de 18 a 30 anys
- La campanya comença el 18 d'octubre mitjançant el web reaj.comL'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), com a entitat membre de la Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils (REAJ), ha iniciat la difusió de la nova campanya 'Bons Albergs REAJ', que ofereix un total de 800 bons gratuïts per a joves de 18 a 30 anys, 700 per a ús individual valorats en 30 € cada un, i 100 bons per a grups per valor de 200 € cada un, en les instal·lacions adherides.

El director de l'IVAJ i president del Comité Executiu de la Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils, Jesús Martí, ha presentat la iniciativa en l'alberg juvenil Argentina de Benicàssim, on ha subratllat l'objectiu de "reactivar l'alberguisme, la mobilitat juvenil i el coneixement de les instal·lacions, així com afavorir estades en els albergs juvenils".

Mitjançant aquesta nova campanya, REAJ vol mostrar que els seus albergs són segurs i vol animar les persones joves perquè tornen a viatjar pernoctant en les seues instal·lacions.

Segons dades de l'INE, s'estima que les pernoctacions en els albergs REAJ van descendir un 75 % l'any 2020, a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. En aquest 2021 la situació està millorant notablement. Amb aquesta campanya es busca reactivar el sector i, al mateix temps, donar un impuls i facilitar més el coneixement dels albergs a tota la ciutadania.

Bons Albergs REAJ

De cara a aquest segon semestre i fins a juny de 2022, tota persona jove que entre en la pàgina web de la Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils consultar ací
i de l'IVAJ consultar ací
trobarà un apartat específic per a la seua sol·licitud. D'aquesta manera, REAJ repartirà els bons de manera escalonada perquè les persones joves els puguen bescanviar quan trien l'alberg preferit d'entre els adherits al programa.

A partir del 18 d'octubre s'obri el termini per a presentar-hi les sol·licituds. Per a fer-ho, l'IVAJ ha habilitat en la seua pàgina web un enllaç amb REAJ per a obtindre bons grupals o individuals.

A més, en aquesta promoció els i les sol·licitants del "Bo Albergs REAJ" rebran de manera gratuïta el Carnet REAJ d'Alberguista.

El carnet REAJ d'alberguista -incorporat al Carnet Jove de la Comunitat Valenciana- permet l'accés a més de 300 albergs repartits per tot Espanya, més de 4.000 al voltant de tot el món, així com interessants descomptes nacionals i internacionals.

Més informació: consultar ací

Més informació: consultar ací

Arxius relacionats