Detall Notícia

L'IVAJ s'il·lumina de blau contra els delictes d'odi

22/07/2021
L"IVAJ s"il·lumina de blau contra els delictes d"odi

- El 22 de juliol es commemora el Dia Europeu de les Víctimes de Crims d'Odi
- L'IVAJ s'uneix a la iniciativa Moviment contra la IntolerànciaL'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha il·luminat aquesta matinada de color blau la seu central a València per a unir-se a la campanya 'La Tolerància acaba amb l'odi', que promou Moviment contra la Intolerància amb motiu del desé aniversari de la massacre d'Oslo i Utoya aquest 22 de juliol.

En la data en què es commemora el Dia Europeu de les Víctimes de Crims d'Odi, proclamat pel Consell d'Europa, el director general de l'IVAJ ha destacat que "és necessari expressar la solidaritat, mantindre viva la memòria de les víctimes dels crims d'odi i, al mateix temps, construir dia a dia una societat diversa, oberta i plural".

L'IVAJ s'uneix així a Moviment contra la Intolerància, que promou diverses accions amb l'objectiu de visibilitzar les víctimes de la intolerància criminal, dignificar-ne la memòria i fer una crida al compromís necessari de les institucions, la societat civil i la ciutadania per a previndre i abordar una problemàtica que ataca la dignitat de les persones, menysprea la diversitat humana i soscava la convivència democràtica.

Aquesta iniciativa té molt presents els últims successos tràgics, com els assassinats de Younes a Mazarrón i de Samuel a la Corunya. Aquesta nit, l'IVAJ es tornarà a il·luminar de blau contra els delictes d'odi.

Arxius relacionats