Editor de continguts

Ves a la pàgina principal

EMPRESES AMB SEGELL "Fent Empresa. Iguals en Oportunitats"

EMPRESES AMB SEGELL "Fent Empresa. Iguals en Oportunitats"

 

La Direcció General de l'institut de les Dones i per la Igualtat de Gènere és el centre directiu de l'Administració de la Generalitat amb competència per a la validació i visat de Plans d'Igualtat de les Empreses de la Comunitat Valenciana.


El visat s'atorga a aquelles empreses que presenten un Pla d'Igualtat que tinga per objecte corregir les desigualtats de gènere, incorporen mesures innovadores per a fer realitat la igualtat i proporcionen servicis que faciliten la conciliació de la vida familiar i laboral del personal al seu servici.

Conjuntament amb el visat dels Plans d'Igualtat, s'atorgarà a les empreses l'ús del segell Fent Empresa. Iguals en Oportunitats.


Empreses que han obtingut el visat del seu Pla d'Igualtat i que han autoritzat la publicació de les seues dades:

EMPRESES AMB SEGELL "Fent Empresa. Iguals en Oportunitats"

La Direcció General de l'institut de les Dones i per la Igualtat de Gènere és el centre directiu de l'Administració de la Generalitat amb competència per a la validació i visat de Plans d'Igualtat de les Empreses de la Comunitat Valenciana.

 

El visat s'atorga a aquelles empreses que presenten un Pla d'Igualtat que tinga per objecte corregir les desigualtats de gènere, incorporen mesures innovadores per a fer realitat la igualtat i proporcionen servicis que faciliten la conciliació de la vida familiar i laboral del personal al seu servici.

Conjuntament amb el visat dels Plans d'Igualtat, s'atorgarà a les empreses l'ús del segell Fent Empresa. Iguals en Oportunitats.

Empreses que han obtingut el visat del seu Pla d'Igualtat i que han autoritzat la publicació de les seues dades:

 

HOSPITAL CASA DE SALUD

Entitat sense ànim de lucre, que té per objectius fonamentals la promoció de la salut i l'atenció integral del malalt. Té la seua seu a València i la seua plantilla està formada per 495 persones.

 

MARTÍNEZ LORIENTE, S.A.

Empresa dedicada al processat de carns fresques i elaborats carnis. Disposa de tres centres de treball dos ubicats a la província de València (Cheste i Buñol) i un en la de Conca (Tarancón). La seua plantilla total està formada per 1.479 persones.

 

PAVASAL EMPRESA CONSTRUCTORA, S.A.

L'activitat principal de l'empresa és la construcció d'obra publica, a més de la realització de treballs de reparació, conservació i manteniments d'obres, l'explotació de mines, pedreres, entre altres, de residus no perillosos. L'estructura de l'empresa està composta per una central a València i per 6 delegacions en diferents punts de la Comunitat València i fora d'ella. La plantilla de l'empresa esta formada per un total de 619 treballadors i treballadores.

 

ZAFIRO TOURS, S.A.

Agència de viatges que té la seu central i tres agències a Alacant. La seua plantilla està formada per 24 persones que el 79% són dones i el 21% hòmens.

 

CONSORCIO PARA EL DESARROLLO ECONÓMICO DE LA VEGA BAJA (CONVEGA)

Creat en 1997 com a entitat d'àmbit comarcal integrada per la Diputació Provincial d'Alacant i alguns ajuntaments de la comarca del Baix Segura, amb l'objectiu de tractar de desenrotllar econòmicament la dita comarca per a aconseguir un millor aprofitament dels recursos humans i materials de la mateixa i donar resposta adequada a les necessitats de la zona. Està compost per 5 treballadors i compta amb dos centres de treball en la comarca del Baix Segura, un a Rojales i un altre a Orihuela. Són Centre col·laborador del SERVEF en busca d'ocupació i en realització de cursos de formació contínua com a formació ocupacional.

 

LOGIFRUIT, S.L.

L'empresa Logifruit es dedica al lloguer d'envasos plàstics reutilisables. La seua activitat se centra en la logística inversa realitzant distints processos com: manipulació i higienització d'envasos reutilitzables, tractament i manipulació de cartó i plàstic. En l'actualitat compta amb 13 centres de treball, 3 d'ells a la Comunitat Valenciana i la resta en diferents localitats de. Té una plantilla de 786 treballadors, dels quals 278 són dones.

 

ELCHE CREVILLENTE SALUD, S.A.

Grup empresarial de gestió sanitària integral que preste el servici sanitari públic d'accés universal, amb un model de gestió privada en la comarca del Vinalopó, que comprén l'Hospital de Vinalopó i els seus centres de salut. L'empresa compta amb una plantilla de 983 persones, 311 hòmens i 672 dones.

 

DIDEAS, L.

Microempresa que es dedica a la consultoria de recursos humans i les activitats principals de què són: consultoria, formació, selecció i ocupació. En principi constava de 2 socis fundadors i una empleada contractada a temps indefinit, i han ampliat incorporant en l'empresa dos dones i un home.

 

UNIÓN DE MUTUAS MATEPSS N267

Unión de Mutuas està constituïda com Asociación Mutua de Empresarios per a la cobertura de les contingències d'accidents de treball i malalties professionals.

 

TORREVIEJA SALUD UTE

Torrevieja Salud Ute Ley 18/82 gestiona l'Hospital Torrevieja i els Centres de Salut adscrits al Departament de Salut de Torrevieja. Compta amb una plantilla d'un total de 1.228 treballadors i treballadores, dels quals 416 són hòmens i 812 dones, per a la prestació d'assistència sanitària.

 

BETELGEUX

Betelgeux, és una empresa dedicada a l'activitat d'Indústria Química, consta d'un centre de treball ubicat a la província de València (Gandia). La seua plantilla total és de 39 treballadors, dels quins 23 són hòmens i 16 dones, si bé en el personal no qualificat no hi ha representació femenina.

 

ALANNA

l'Asociación Alanna és una entitat sense ànim de lucre constituïda en 2002. el seu objectiu és desenrotllar programes encaminats a la inclusió social dels col·lectius més desfavorits, principalment dones. Desenrotllen programes socioeducatius que pretenen, actuant sobre la salut i higiene, educació, el temps lliure, l'accés a la vivenda, ocupació, convivència familiar, contribuir a la inclusió social sobre cada nucli familiar sobre el qual s'intervé. Es tracta d'una associació sensibilitzada en matèria d'igualtat: compta amb el Certificat Efr (Empresa familiarment responsable), Premi Concilíate de l'Ajuntament de València (2012) i va rebre el distintiu d'Igualtat en l'empresa atorgat pel Ministeri de Sanitat, Servicis Socials i Igualtat. La plantilla total de l'Asociación Alanna és de 37 persones.

 

IRCO

Industria Restauración Colectiva, SL. (IRCO), és una empresa dedicada a la restauració col·lectiva amb mes de 300 centres de cuina i càtering distribuïts per diferents localitats de la província de Castelló, València i Alacant. A més dels servicis de restauració que oferix l'empresa, han ampliat a servicis de monitorage en centres escolars a través de cuidadors. La plantilla actual és a la Comunitat Valenciana és de 1782 persones, diferenciant entre persona fix (1237 persones) i personal temporal (545 persones). d'estos 1559 són dones i 223 són hòmens.

 

FULTON SERVICIOS INTEGRALES, S.A.

Fulton Servicios Integrales és una empresa l'activitat de què se centra en el Manteniment Integral d'Instal·lacions i en l'Eficiència Energètica, estalvis energètics i econòmics, de les mateixes. Té la seua oficina central en el parc Tecnològic de Paterna (València) i compta amb delegacions en Móstoles (Madrid), Alcañiz (Teruel), Zaragoza, Ribera d'Ebre (Tarragona) i Valladolid . La seua plantilla és de 386 persones, 18 dones i 368 hòmens, d'elles 30 estan en oficina i la resta, 356, en instal·lacions de clients.

 

HOSPITAL NISA VALENCIA AL MAR

Hospital Valencia al Mar L., forma part del grup Hospitales NISA que es dedica a la gestió d'hospitals. Està situat a València, i la seua plantilla està formada per 74 persones, 60 dones (81,08%) i 14 hòmens (18,92%).

 

HOSPITAL NISA VIRGEN DEL CONSUELO

NISA Nuevas Inversiones en Servicios À. (Hospital Virgen del Consuelo), forma part del grup Hospitales NISA que es dedica a la gestió d'hospitals. Està situat a València, i la seua plantilla està formada per 280 persones, 211 dones (75,35%) i 69 hòmens (24,64%).

 

HOSPITAL NISA 9 DE OCTUBRE

Hospital 9 de octubre S.A.U. forma part del grup Hospitales NISA que es dedica a la gestió d'hospitals. Està situat a València, i la seua plantilla està formada per 532 persones, 409 dones (76,87%) i 123 hòmens (23,12%).

 

HOSPITAL NISA REY DON JAIME

Hospital Rey Don Jaime S.L.U., forma part del grup Hospitales NISA que es dedica a la gestió d'hospitals. Està situat a Castelló, i la seua plantilla està formada per 241 persones, 197 dones (81,74%) i 44 hòmens (18,25%).

 

HOSPITAL NISA AGUAS VIVAS

Hospital Aguas Vivas. forma part del grup Hospitales NISA que es dedica a la gestió d'hospitals. Està situat a Carcaixent, i la seua plantilla està formada per 67 persones, 53 dones (79,10%) i 14 hòmens (20,89%).

 

MINUSVAL-EIL, L.

L'empresa MINUSVAL-EIL,S.L, es constituïx originàriament com a centre especial d'ocupació per a la integració sociolaboral de persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial.

L'activitat que exercix és la de servicis de neteja, consergeria i manteniment per a sector públic i privat.

Compta amb una plantilla de 43 persones, dels quals 34 són dones i 9 hòmens.

 

ALCER-TURIA

L'associació per a la lluita contres les malalties renals (ALCER TURIA) és una entitat sense ànim de lucre, declarada d'interés social, l'objectiu de què és la prevenció i tractament de les malalties renals i l'ajuda de qualsevol tipus a les persones afectades per estes patologies, així com l'ajuda, educació, adaptació i integració sociolaboral de qualsevol persona afectada de discapacitats físiques o psíquiques. El nombre de persones contractades en ALCER TURIA són 133 dels quals 47 són hòmens i 86 són dones.

 

VOSSLOH ESPAÑA, S.A.

L'empresa Vossloh es dedica a la construcció i reparació de material ferroviari de qualsevol tipus. Compta amb un total de 704 treballadors/as, dels quals 87 són dones front dels 617 hòmens empleats per l'empresa, la qual cosa representa uns percentatges del 12,36% de dones empleades enfront de 87,64% d'hòmens.

 

HUHTAMAKI, S.L.

Huhtamaki Spain L. és part del grup Huttamaki Oyj, companyia multinacional d'origen finlandés, amb presència en 31 països en els cinc continents, 61 plantes de fabricació, amb un poc més de 14.000 empleats. S'organitza davall cinc àrees de negoci: films, flexibles, fibra modelada i envasos de paper i plàstic. A Espanya, el seu negoci és el disseny, fabricació i comercialització d'envasos de paper i plàstic per a la indústria alimentària. La plantilla de Huhtamaki està composta per 219 persones, de les que 119 són dones.

 

INTERCENTROS BALLESOL, S.A.

Grupo Ballesol és una empresa dedicada i especialitzada en la gestió de residències per a la Tercera Edat des de 1.980. Té 5 centres de treball a València i 3 a Alacant. El total de la plantilla ascendix a 2.594 treballadors, dels quals 2.471 són dones i 123 són hòmens.

 

JESUS NAVARRO S.A. (CARMENCITA)

Jesús Navarro S.A. "CARMENCITA" és una empresa l'activitat de què és l'envasament i empaquetatge d'espècies, condiments i herbolari. Es va concedir en el 2011 el premi EMPRESAS SABIAS, distinció de la Generalitat Valenciana per a les empreses que destaquen per les seues polítiques de conciliació i igualtat de tracte i d'oportunitats. L'empresa compta amb 205 treballadors /as dels quals 103 són dones i 102 hòmens, per la qual cosa el percentatge de presència d'ambdós sexes és molt equilibrat.

 

EMPRESA GENERAL VALENCIANA DEL AGUA, S.A. (EGEVASA)

L'Empresa General Valenciana del Agua SA (EGEVASA) va ser fundada en 1988 per l'Excel·lentíssima Diputació Provincial de València per a donar solucions als problemes relacionats amb el Cicle Hidràulic que patien alguns municipis de la província de València. L'any 2001, Aigües de València entra a participar en el capital i la gestió d'Egevasa. La seua activitat principal és la Gestió de servicis d'abastiment d'aigua, clavegueram i depuració. L'empresa compta amb 360 treballadors, dels quals 273 són hòmens i 87 dones.

 

ORIZON SISTEMAS DE INFORMACIÓN, S.L.

Orizón Sistemas de Información SL es constituïx com a societat a l'abril de 2007, com a resposta a les inquietuds d'un grup de professionals amb ideals i objectius comuns i a la situació del mercat en l'àmbit de la consultoria bancària. Este grup inicial es gestà durant més de sis anys en projectes bancaris associats a importants entitats financeres, en els que exerciren diferents càrrecs en les àrees associades al mateix. D'esta experiència vaig sorgir Orizón amb la il·lusió de crear una empresa socialment responsable. Entre els seus servicis oferix consultoria en banca especialitzats en les àrees següents:

- Actiu i Risc

- Cartera

- Mitjans de Pagament

- Tresoreria

- Estranger

Actualment l'empresa compta amb 9 treballadors, dels quals els hòmens representen un 77.7 % i les dones un 22.2 %.

 

INDUSTRIAL FERRODISTRIBUIDORA , S.A. (FERRODISA)

L'activitat de l'empresa Industrial Hierro Distribuidora, S.À. està adscrita al codi Cnae 2550 (Forja, estampació i embotició de metall). En les instal·lacions de l'empresa se sotmet a l'acer a una sèrie de processos que els convertixen en un producte a mesura, ajustat a les necessitats dels clients. Habitualment, el treball se circumscriu a tres àrees de negoci: automoció, seguretat i indústria. Estem davant d'una empresa pertanyent al sector del metall, sector fortament masculinitzat com la pròpia empresa reconeix en el diagnostique de situació. Ferrrodisa compta amb un centre de treball en el Port de Sagunt, i la forma jurídica de l'empresa és d'una societat anònima. La plantilla està formada per 166 persones que 13 són dones.

SUPERVISION Y REDACCION DE PROYECTOS TECNICOS DE INGENIERIA, SMG, S.L.

L'empresa Supervisión y Redacción de Proyectos Técnicos de Ingeniería, SL. és una empresa dedicada a la supervisió de projectes d'enginyeria, assistència tècnica d'enginyeria, control i direcció d’obres de construcció. La plantilla actual està composta actualment per 5 hòmens i 2 dones.

 

FLORIDA CENTRE DE FORMACIÓ COOP.V.

Florida Centre de Formació és una Cooperativa de Treball Associat de la Comunitat Valenciana amb seu a Catarroja, que realitza activitats de formació i consultoria. La Plantilla està composta per 254 persones, de les quals 143 són dones (58.3%) i 111 hòmens (4,7%), el que suposa un increment de 44 persones des de 2012.

 

FUNDACIÓ FLORIDA DE LA C.V.

La Fundación Florida és una entitat que gestiona els recursos que Florida destina a la seua obra social i cultural, sent una entitat sense ànim de lucre. La plantilla està formada per 9 persones, de les quals 8 són dones (90%) i 1 hòmens (10%).

 

 

AINIA

La Asociación de Investigación de la Industria Agroalimentaria (AINIA) té com a objecte, el foment de la investigació i desenrotllament tecnològic del sector agroalimentari. La seua missió és la d'aportar valor a les empreses, liderant la innovació i el desenrotllament tecnològic de manera responsable i compromesa. L'associació està integrada per un total de 185 treballadors/es, sent 96 dones i 78 hòmens.

 

CUINATUR

Empresa dedicada a la gestió de menjadors escolars. Destacant entre els seus productes i activitats principals: menús escolars i Atenció escolar. Ubicada a Castelló. Compta amb 17 centres de treball. El 97% de la plantilla està formada per dones.

 

VIRGEN DE CORTES, S.L.

És una empresa dedicada a l'educació infantil que compta amb una plantilla de vint persones, dos hòmens i díhuit dones.

 

CENTRO DE FORMACIÓN CAPITOL, S.L.

El Centro de Formación Capitol impartix curs de formació presencial i online. La formació que s'oferta és: Formació reglada, no reglada, formació per a l'ocupació, per a les empreses, formació especialitzada, centre d'idiomes, cursos de postgrau, programes internacionals. L'empresa està formada per 11 dones i 4 hòmens.

 

PERONDA CERAMICAS, S.A.

Peronda Cerámicas, S.A., és una empresa dedicada a la fabricació, de taulellets; a la producció, expedició i comercialització de taulells ceràmics. Té 2 centres de treball en Onda. El total de la seua plantilla ascendix a 309 persones, majoritàriament hòmens amb diferència. Únicament, en la categoria professional de subalterns, hi ha paritat (4 dones i 4 hòmens); 43 dones i 266 hòmens.

 

MUTUALIDAD DE LEVANTE

 

Mutualidad de Levante naix el 12 de novembre de 1933, va ser constituïda com a Mutualitat Patronal d'Assegurances contra Accidents de Treball en la indústria. En virtut de la Llei de 21 d'abril de 1966, que va obligar a la separació de l'assegurança d'accidents de treball de totes les altres activitats asseguradores, Mutualidad de Levante es va independitzar a tots els efectes de la Mutua Patronal. En l'actualitat té per objecte establir i practicar el segur contra diferents riscos sobre la base mutual. La plantilla està formada per 52 treballadors/as, 33 dones i 29 hòmens.

 

PAMESA CERAMICA, S.L.

Pamesa Cerámica S.L. és una empresa especialitzada en la fabricació de paviments i revestiments ceràmics. L'empresa està formada per quatre centres de treball: dos a la província de Castelló, on es troba el centre principal, un a Madrid i un altre a Tenerife. Pamesa Cerámica S.L. compta amb una plantilla composta per 470 persones, de les quals 382 són hòmens (89´8 % ) i 48 són dones (10´2 %).

 

DR. FRANZ SCHNEIDER, S.A.U.

L'empresa Dr. Franz Schneider S.A.U davall la forma social de Societat Anònima Unipersonal, es dedica a la fabricació i venda de peces i components de plàstic destinats al sector de l'automoció. Disposa d'un únic centre de treball ubicat en el polígon industrial de Picassent. Actualment la plantilla es compon de 104 dones enfront de 176 hòmens.


 

PAVAPARK MOVILIDAD, S.L.

La seua activitat és l'explotació de concessions administratives públiques i a la promoció, comercialització, explotació i manteniment d'aparcament de vehicles i àrees de servicis de carreteres, autopistes i autovies, inclús d'estacionament de vehicles en la via pública. Té una plantilla de 75 persones, de les quals 26 són dones, i 49 hòmens, açò és, un total de 34,67% i 65,33% respectivament.

 

MARINA SALUD, S.A.

Marina Salud, S.A., és una organització sanitària integral que presta un servici sanitari públic d'accés universal, amb un model de gestió privada en què participen empreses líders en l'àmbit global, nacional i regional. El seu domicili social es troba a Dénia, però a més té 12 centres de treball ubicats en distintes localitats de la comarca de la Marina Alta. La plantilla està composta per 740 professionals, un 69,32% són dones i un 30,68% són hòmens en l'hospital, mentres que en els centres de salut són 244 professionals un 75,41% són dones i un 24,59% són hòmens.

 

NINOS GESTION EDUCATIVA COOP. V.

Empresa cooperativa, dedicada a la gestió d'escoles infantils. Compta amb 15 centres de treball: Picassent, Carlet, Castalla, Alfafar, Meliana, Chiva, Picanya, Oliva, Quart de Poblet, La Font d'en Carròs, Albal, Vinalesa, Xàtiva, Callos de Segura i Mutxamel. Una característica interessant de l'empresa, és que les persones que treballen en ella, passen a ser sòcies transcorregut un temps, per la qual cosa és generadora d'ocupació estable.

 

CENTROS RESIDENCIALES SAVIA

El Grupo Savia, que compta amb onze Centres Residencials ubicats en les tres províncies de la Comunitat Valenciana, presta servicis d'atenció residencial a persones majors dependents amb una plantilla de 1235 persones, majoritàriament treballadores.


 

LABORATORIOS QUINTON INTERNACIONAL, S.L.

Laboratorios Quinton International és una xicoteta empresa ubicada en la província d'Alacant. En el moment de presentar el seu Pla la seua plantilla està composta per 42 persones, 19 dones (45%) i 23 hòmens (55%).


 

RNB, LABORATORIO COSMÉTICO, S.L.

RNB Laboratorio Cosmético S.L. és una empresa la principal activitat de la qual és la fabricació del perfums i cosmètics com interproveïdor de Mercadona. Actualment està formada per aproximadament 500 professionals, en un únic centre de treball a la província de València. En concret la seua plantilla està formada per 354 dones i 140 hòmens que sumen un total de 494 persones.

 

SOCIEDAD ANONIMA AGRICULTORES DE LA VEGA VALENCIA, S.A.V.

La mercantil S.A. Agricultores de la Vega, l'activitat principal del qual consistix en la neteja i arreplega de residus, tractament dels mateixos, depuració d'aigües residuals i obra civil. L'empresa té 12 centres de treball en diferents localitats de la província de València i Alacant La plantilla de l'empresa en 2014 va ser de 1049 persones, sent el 79.79% hòmens i 20.21% dones.

 

GERORESIDENCIAS SOLIMAR, S.L.

Gero Residenciales Solimar, SL es constituïx en 2001 i porta la gestió integral de més de 1200 places sociosanitàries. Gestiona 9 residències per a majors, 4 centres de dia, servicis d'ajuda a domicili, servicis de la residència a casa i servici de rehabilitació funcional, entre altres. L'empresa compta amb una plantilla total de 364 persones, de les quals 46 són hòmens i 318 dones.

 

FOMENTO BENICASIM, S.A.

Fomento Benicasim és un empresa dedicada a les activitats d'arreplega de fem i neteja diària, neteja d'edificis, jardineria i arreplega de residus no perillosos. Actualment l'empresa a la Comunitat Valenciana té una plantilla de 328 persones distribuïdes en dos centres de treball. Esta plantilla està composta en:

FOBESA CASTELLON: 21dones/100 hòmens

FOBESA ALICANTE: 37 dones/170 hòmens

 

 

SOCIEDAD DE FOMENTO AGRICOLA CASTELLONENSE (FACSA)

L'empresa es dedica al cicle integral de l'aigua. La seu de l'empresa està a Castelló, però a més té centres ubicats a la província de Castelló, Alacant, Guadalajara, Huesca, Mallorca, Murcia, Teruel, Toledo i Zaragoza. El present visat és d'aplicació a la Comunitat Valenciana. En l'actualitat compta amb un total de 696 persones en plantilla, de les quals un 18% són dones i el 82% restant hòmens.

 

INVESTIGACION Y PROYECTOS MEDIO AMBIENTE (IPROMA)

Investigación y Proyectos Medio Ambiente (IPROMA), és una empresa la de la qual activitat es dedica a: Laboratori d'anàlisi i assessorament ambiental i d'higiene industrial. L'empresa té la seua seu a Castelló, comptant a més amb cinc centres de treball més: Madrid, Pontevedra, Sevilla, València i Saragossa. IPROMA, l'any 2015, comptava amb una plantilla de 164 persones distribuïdes en els seus 6 centres de treball, sent en total de la seua plantilla: 60% dones i 40% hòmens.

 

BROSETA ABOGADOS S.L.P.

BROSETA Abogados, S.L.P. S'unisca forma d'Advocats dedicada a l'assessorament i activitats jurídiques que va ser fundada en 1975 pel Catedràtic de Dret Mercantil i conseller d'Estat, Manuel Broseta Pont. L'empresa presta els seus servicis en dos centres de treball, un a València i un altre a Madrid. La plantilla de treball total amb què compta BROSETA Advocats en l'actualitat distribuïda entre els seus dos centres de treball és de 129 persones, de les quals 79 són dones i 50 hòmens (56,6% dones i 45,4% hòmens).

 

AGRÍCOLA ALGINET, S. COOP. V.

Agrícola Alginet, S.COOP.V. (COAGRI) és una empresa dedicada a la comercialització de productes hortofructícoles. Consta d'un centre de treball ubicat a la província de València (Alginet). La seua plantilla total és de 118 treballadores i 76 treballadors.

 

CIVINED S.L.U.

És una empresa dedicada a la construcció d'edificis residencials. La plantilla de l'empresa està composta per 78 treballadors/as, de les quals hi ha 16 dones i 62 hòmens , el que suposa el 20,51%, mentres que els hòmens són el 79,48%.

 

GRUPO BERTOLÍN, S.A.U.

És una empresa dedicada a la construcció d'edificis residencials. La plantilla de l'empresa està composta per 111 treballadors/as, on les dones constituïxen el 15,31% i els hòmens el 84,68%.

 

IVAC – INSTITUTO DE CERTIFICACION, S.L.

Empresa de plantilla reduïda, 12 persones de les quals 5 són dones i 7 hòmens, dedicada a l'avaluació de la conformitat de productes, servicis, persones, instal·lacions, processos, activitats o sistemes enfront de normes jurídiques o normes tècniques voluntàries o obligatòries amb les denominacions com ara organisme de certificació, d'inspecció auditor, de control, de control autoritzat, etc… per a tots els sectors d'activitat econòmica i en tots els camps d'actuació (qualitat, medi ambient, seguretat industrial, seguretat del producte, seguretat ambiental, seguretat laboral, prevenció de riscos laborals, etc…) així com formació ocupacional, contínua, reglada i privada relacionada amb les activitats anteriorment indicades. Entitat auditora de prevenció de riscos laborals.

 

AULA M12, S.L.

L'empresa AULA MI2, S.L. es troba ubicada en el Campus Universitari de Burjassot. Es tracta d'un centre de formació privat autoritzat per l'Administració Educativa i Laboral. Este centre de formació es dedica a la realització de distints cursos de formació: Formació Professional, Formació per a l'Ocupació, Formació per a estudiants en etapa universitària, formació en idiomes i formació per a empreses. La plantilla està integrada per un total de 19 persones, segons es fa constar en el diagnòstic de les quals 12 són dones i 7 són hòmens.

 

SOLUCIONES Y APLICACIONES FORMATIVAS VAL, S.L.

L'empresa SOLUCIONES Y APLICACIONES INFORMATICAS VAL, S.L. per objecte la formació i educació d'alumnes/as, així com la selecció, inserció i intermediació laboral. Tenen un sol centre de treball ubicat a València. Consta d'una plantilla de 5 persones, de les quals 4 són dones i 1 home.

 

 

R.A.G. FORMACION E INSERCION LABORAL, S.L.

L'empresa R.A.G FORMACION E INSERCION LABORAL, S.L. té per objecte la formació i educació d'alumnes/as, així com la selecció, inserció i intermediació laboral. Tenen un sol centre de treball ubicat a Castelló. Consta d'una plantilla de 5 persones, de les quals 4 són dones i 1 home.


 

ACADEMIA LUIS VIVES

L'Academia Luis Vives, desenrotlla com a activitat, l'ensenyança privada-concertada a diversos col·lectius, guarderia, educació Infantil i primària i persones usuàries de cursos del Servici Valencià d'Ocupació i Formació. La seua plantilla és majoritàriament femenina, 24 dones i 5 hòmens.