Actualitat

Ves enrere 3ª EDICIÓ FEM XARXA, FEM IGUALTAT

3ª EDICIÓ FEM XARXA, FEM IGUALTAT

S'obri el termini de matriculació per a la tercera edició de webinars del projecte Fem Xarxa. Fem Igualtat. Les inscripcions del tercer trimestre hauran de realitzar-se des de la pàgina web de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives (http://www.inclusio.gva.es/es/web/mujer/formacio), on es donarà accés a la Plataforma Fem Xarxa, Fem Igualtat 3ª Edició, que s'ha preparat a aquest efecte.

El termini d'inscripció finalitzarà quan s'aconseguisca el total de places oferides que en aquesta edició serà de 400.

La inscripció a la Plataforma Fem Xarxa de la tercera edició, implica la matrícula al curs que es compon totes les webinars que es realitzen en el trimestre d'abril de 2021 a juny 2021. Després de la matrícula, es proporcionaran claus d'accés per a poder realitzar el seguiment en directe de les webinars, la participació als fòrums, la realització de qüestionaris de cada webinar, la realització de les enquestes de satisfacció, així com la descàrrega dels materials de cadascuna. Després de la realització de totes les activitats del curs i assistència a les webinars, es realitzarà un certificat d'assistència.

Inscriu-te ací

D'altra banda, les webinars d'aquest tercer trimestre podran seguir-se en directe des de la pàgina web de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. (En aquest cas no s'emetrà certificat d'assistència)

La programació de la tercera edició estarà composta per les següents webinars :

  • Prevenció de la Violència Masclista en l'Adolescència.
  • Feminisme(s): un recorregut històric
  • És necessari comptar amb un pla d'igualtat en la meua entitat?
  • Relacions afectiu-sexuals en l'adolescència
  • Com la bicicleta va revolucionar la igualtat de gènere
  • Taula redona: Bones pràctiques en els punts violeta