Logo Generalitat


La nova exposició '#Noemtoqueselwhatsapp', de l'IVAJ, arriba el gener a quatre municipis per a denunciar la violència contra dones

  • Benaguasil, Puçol, Xixona i Rafelbunyol l'acullen en centres educatius i culturals
  • L'exposició va acompanyada d'una guia didàctica del programa 'M'importa - Educació en valors'

(16/01/2021) - La nova exposició '#Noemtoqueselwhatsapp', de l'IVAJ, arriba el gener a quatre municipis per a denunciar la violència contra dones


La nova exposició itinerant '#Noemtoqueselwhatsapp' de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) inicia el seu recorregut el 2021 a centres educatius i centres de joventut de Benaguasil, Puçol, Xixona i Rafelbunyol. L'IVAJ acosta gratuïtament aquest recurs, que forma part del programa 'M'importa - Educació en valors'.

Durant el mes de gener, la mostra romandrà fins al 18 a l'IES Benaguasil; del 19 al 25 de gener, a l'IES de Puçol; del 25 al 31 de gener, al Teatret de Xixona, i del 25 al 29 de gener, a l'IES Rafelbunyol, a través la Mancomunitat Horta Nord.

Exposició interactiva

La nova exposició, presentada el passat 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, reuneix 15 premis i 2 mencions honorífiques obtingudes per joves d'entre 13 i 17 anys, de les cinc modalitats del concurs '#Noemtoqueselwhatsapp': fotografia, vídeo, arts escèniques, música i arts plàstiques.

Els formats permeten més interactivitat a través de codis QR que expliquen conceptes com violència física, violència psicològica, violència sexual i a més incorporen testimonis, conceptes i el llenguatge emprat per la gent jove.

La mostra es presenta en dues versions: mòbil i panells, acompanyada d'una innovadora guia didàctica, que s'incorpora com les anteriors al programa 'M'importa - Educació en valors'.

En ivaj.gva.es s'actualitza el calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l'exposició a través de la web mimporta.info, de l'IVAJ.

Guia didàctica en la web

Simultàniament, es posa a disposició d'ajuntaments, instituts de Secundària, centres socials i juvenils la guia didàctica '#Noemtoqueselwhatsapp', un recurs de la sèrie 'M'importa' que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones.

Més informació: https://mimporta.info/col-leccio-de-materials-didactics/noemtoqueselwhatsapp/


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat